Joukkueet

JÄÄHALLIVUOROT

jääkiekkoa

Leijonakiekkokoulu

Leijona-kiekkokoulu on alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu kiekkokoulu, jonne ovat tervetulleita kaikki, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta.

Leijona-kiekkokouluissa opetetaan luistelun ja jääkiekon saloja leikin varjolla, ikä- ja taitotasot huomioiden. Ohjaajat ovat koulutettuja ja tarvittaessa jäälle saavat pienimpien harrastajien mukana myös kypärällä ja luistimilla varustetut lasten vanhemmat, mikäli pikkuleijonan luistelutaito on vasta aluillaan tai hän muuten toivoo vanhempaa tuekseen. 

Varusteiksi riittävät alkuun luistimet, kypärä ja kaulasuoja sekä sisäjäälle soveltuvat vaatteet. Jääkiekkovarusteet ehtii hankkia myöhemmin, jos kiekkokärpänen puraisee ja lapsen jääkiekkoharrastus jatkuu iän ja kokemuksen karttuessa. Hallilta löytyy myös varusteiden vaihtopiste, josta voi etsiä pikkuleijonalle sopivia varusteita täysin maksutta.

Kiekkokoulun startti on sunnuntaina 25.9. klo 17, jatkuen tästä viikottain joka sunnuntai klo 17-18 maaliskuun lopulle saakka. Taukoa pidetään syyslomalla, joulun aikaan ja hiihtolomalla. Mukaan toimintaan voi tulla myös kesken kauden.

Kiekkokoulun kausimaksu on 30 euroa/syyskausi ja 30 euroa/kevätkausi sisältäen ohjauksen, kiekkokoululaisen pelipassin+vakuutuksen ja seuran jäsenmaksun.

Lisätietoa saa kysellä osoitteesta info (at) kips.fi JÄÄKIEKKOA

U-10

Olemme U10-joukkue, KiPSin nuorimmat sarjaa pelaavat junnut, harjoittelemme kaksi kertaa viikossa ja pelireissut päälle. Joukkueessamme riittää menoa ja meininkiä, kun pikkuahmat hyppää kaukaloon. Tervetuloa uudetkin pelaajat mukaan iloiseen joukkoomme ja touhuamaan yhdessä jääkiekon parissa. Lisätietoja joukkueesta antaa joukkueenjohtaja Piia Luostarinen 050 355 9582JÄÄKIEKKOA

U-12

Joukkueeseen kuuluu 2009-2012 -syntyneitä poikia ja tyttöjä. Pelaajamme ovat jo muutaman vuoden lajia aktiivisesti harrastaneita junioreja. Huomioimme erilaiset taitotasot harjoittelussa ja pelaamisessa – näin toimimalla pystymme tarjoamaan onnistumisia ja elämyksiä jokaiselle! Innokas joukkue harjoittelee 3 kertaa viikossa ja pelaa Lapin alueen sarjaa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan, meille saa missä tahansa vaiheessa tulla kokeilemaan, olisiko joukkueemme mukava yhteisö harrastaa. Lisätietoja joukkueesta antaa joukkueenjohtaja Tuija Välimaa 050 338 0927

 JÄÄKIEKKOA

U-15

U15 on sekalainen sakki voittamaan pyrkiviä ja siihen tottuneita pelureita.

Joukkuepelaamisen puolesta puhuva sekä peliä ja koko kiekkoyhteisöä kunnioittava ryhmä, joka tekee tulosta tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa. Tiiviiksi hitsautunut porukka pitää hauskaa niin kentällä, kopissa kuin jäähallin ulkopuolellakin.

Pääsääntöisesti vuonna 2008 syntyneistä pelaajista koostuva joukkue treenaa kolmesti viikossa ja pelaa U15AA-sarjaa Ivalo-Rovaniemi – akselilla.

Toivotamme uudet pelaajat tervetulleiksi mukaan! Lisää tietoa joukkueesta antaa joukkueenjohtaja Sari Majava 040 522 2649 JÄÄKIEKKOA

Edustus

Jännityksellä odotamme, miten edustusjoukkueemme itsensä esittelee, kunhan saa järjestäydyttyä ensin ja aloitettua toimintansa täydellä teholla! Stay tuned!

 

kips youtubessa

KiPSillä on oma Youtube-kanava. Sieltä löytyy jo nyt muutamia videoita otteluista. Kannustamme huoltojoukkoja ja kaikkia läheisiä kuvaamaan julkaistavaksi sopivia videoita ja toimittamaan ne meille linkkinä osoitteeseen info@kips.fi.

Niin saat oman videosi eetteriin!