tekstiä 1
tekstiä 2


Tervetuloa KiPSin jääkiekkosivuille!

TURKKA PUMPASELLE C-NUORTEN SM HOPEAA

KiPS kasvatti Turkka Pumpasen kausi sai hienon päätöksen kun hänen edustamansa joukkue Oulun Kärpät sijoittui toiseksi C-nuorten SM-sarjassa. Turkka on jokaisen valmentajan ”unelmapelaaja” jonka vahvuuksiin kuuluu nöyrä periksi antamattomuus sekä rehti ja oikeudenmukainen asenne, joka näkyy niin jäällä kuin myös sen ulkopuolella.

Turkka eteni myös Leijonapolullaan ikäluokkansa ehdottomaan kärkeen viime keväänä tultuaan valituksi Huippu-Pohjolan kautta mukaan maajoukkueryhmään. Turkka asuu ja käy koulua nykyään Oulussa ja on itsenäistynyt oppien hallitsemaan elämänsä ja jokapäiväiset arkivelvoitteet hienosti. Uskomme ja toivomme, että Turkka ottaa myös tulevat haasteet rohkeasti vastaan ja tulemme kuulemaan hänestä vielä paljon hienoja menestystarinoita joita täällä kotikentillä kannustaen seuraamme. 

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KIPS-KASVATTI PELASI ENSIMMÄISEN MAAJOUKKUEPELIN

Antti Virtanen on ensimmäinen KiPS-juniori kautta historian, joka on edennyt leijonapolullaan maajoukkueen pelaavaan kokoonpanoon asti.
25-27.10 pelattuun Finnair-turnaukseen U16 maajoukkueeseen valittiin 44 tämän hetken parasta pelaajaa Suomesta -98 syntyneitten ikäluokasta.

Antti pelasi ensimmäisen maaottelunsa 25.10 perjantaina Saksaa vastaan jonka Suomi vei nimiinsä 2-0. Antti esitti ottelussa varmoja otteita ja ansaitsi paikkansa sunnuntaina pelattuun finaaliin johon Suomen joukkueeseen valittiin kahden ensimmäisen pelin perusteella parhaimmisto. Finaaliottelu päättyi selvin lukemin Suomelle 9-0 ja pelatussa pelissä Antti sai ensimmäisen maajoukkuetehopisteensä syötönantajana eli tehot 0+1.

Antin pelaajapolku on hyvä esimerkki siitä mitä ominaisuuksia pelaaja tarvitsee saavuttaakseen tavoitteensa. Pelkkä lahjakkuus ei vain yksinkertaisesti riitä, vaan kaikki perustuu omatoimiseen harjoitteluun, kurinalaiseen elämään sekä voimakkaaseen tahtoon. Nämä ominaisuudet ovat vieneet Anttia eteenpäin ja voimmekin ylpeänä todeta seurastamme kypsyneen erityislahjakkuuden. Antti onkin hyvä esimerkki junioreillemme siitä että jokaisella pelaajallamme on mahdollisuus edetä pelaajapolullaan valtakunnallisiin kuvioihin asti, kunhan pelaajan oma tahto ja halu kehittyä on riittävän kova. Unohtaa ei sovi myöskään vanhempien tukea ja panostusta lapsen edetessään pelaajapolullaan. Toivotammekin Antille uskoa ja voimia tekemiseensä sekä menestystä myös tuleviin mittelöihin.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KITTILÄN PALLOSEURAN JÄÄKIEKKOTOIMINTA 2013-14
 
Kittilän Palloseura painottaa junioritoiminnassaan kasvatuksellisia arvoja, tavoitteemme onkin kasvattaa pelaajistamme hyvän itsetunnon omaavia, toiset huomioon ottavia kunniallisia kansalaisia. Toimintamme tulee olla myös hauskaa yhdessä tekemistä sekä positiivisen ilmapiirin luomista. Opetamme junioreitamme hallitsemaan niin onnistumisen kuin epäonnistumisen suuret tunteet. Pelaajamme edustavat kaikissa tapahtumissa ja pelimatkoilla seuraamme sekä sen myötä kotikuntaamme ja tavoitteemme onkin antaa siitä arvokkaan ja hyvän mielikuvan.
Laji- ja pelitaitojen opettaminen on yksi tärkeä tavoite toiminnassamme. Pelaajapolkumme on suunniteltu siten, että pelaajillamme on mahdollisuus kokeilla rajojaan ”isommissa ympyröissä”, tai sitten pitää jääkiekko mukavan harrastuksen tasolla. Velvollisuutemme onkin, että pelaajallemme on luotu seuramme puolesta riittävä taitopohja, jota hän tarvitsee päästääkseen tavoitteisiinsa.
 
Seuramme lippulaiva Edustusjoukkueemme on joukkue josta me kaikki Kittiläläiset voimme olla ylpeitä. Joukkueen hyvä huumori ja positiivinen henki huokuu pelaajien tekemisestä. Pelkästään jääharjoitukset on jo kokemisen arvoinen tapahtuma sinänsä, mutta kaikki huipentuu joukkueen kotipeleihin jotka eivät ole enää pelkästään otteluita vaan suuria tapahtumia jotka kaikkien tulisi nähdä ja kokea. Tervetuloa nauttimaan laadukkaasta jääkiekkoviihteestä Agnico-Eagle jäähallille Kittilään, otteluiden aikataulut löydät Edustusjoukkueemme kotisivuilta.
 
Tärkeä tavoitteemme on myös lasten, nuorten ja aikuisten innostaminen liikunnalliseen harrastukseen, hyvä kunto on tie henkiselle ja fyysiselle hyvinvoinnille. Myös liikunnan vaikutukset hyvään terveyteen on kiistattomat. Ei ole liian nuorta tai vanhaa ihmistä aloittamaan jääkiekkoharrastusta seurassamme, seuraavassa yhteystiedot joihon voitte halutessanne ottaa yhteyttä:
 
Leijona-Kiekkokoulu 3-8v.
Humminen Piia
040-7241314 
G-juniorit 6-7 v. 
Toivanen Taru
040-4643496 
F-juniorit 8-9 v. 
Paksu Janne 
040-7156011 
E.juniorit 9-10 v. 
Kumpula Anki 
040-7210233 
D-juniorit 11-13 v. 
Ranta-Peltonen Lahja
040-5819983 
C/B-juniorit 14-17 v. 
Kaarela Urpo
040-7291430
Edustusjoukkue
Hänninen Jussi
045-2587016
Harraste/Naiset
Ylisirkka Marja
0400-975177
Harraste/Miehet
Humminen Markus
040-5292000
Jääkiekkojaosto
Kaarela Urpo 
040-7291430