Tavallinen sarjapeli
18.11.2017 16:20 Uutiset / KiPS Edustus

KiPS - Peki Red Stars ottelu viivästyy puolituntia jään kunnostustöiden vuoksi. Ottelu alkaa siis klo 17.30.

    ”Eka enkeli, toka tonkeli ja kolmas koiranpentu!” loruttelivat tulevaisuuden Runebergit päiväkodin pihalla, kun ahmalauman voittoputkea ynnäsivät. Huolimatta siitä, ettei viime lauantaille ennakoitu yleisöryntäys Kolarin betonihalliin toteutunutkaan, on koiranpentu hakusessa tänään pelattavassa pronssiottelussa PeKi Red Starsia vastaan. Juuri saadun tiedon mukaan kyseessä ei kuitenkaan ole varsinaisesti pronssiottelu, vaan tavallinen runkosarjaottelu, yleensä pronssimitaleista keväisin keskenään toisiaan vastaan pelaavien joukkueiden kesken. Kotijoukkueen pukukopista tiedotetaan, että kyseinen tarkennus ottelun merkityksestä otetaan vastaan helpottunein mielin, sillä tavallisen runkosarjaottelun ei uskota houkuttelevan vierasjoukkueen kokoonpanoon yhtään ylitorniolaista kiekkovelhoa. Luojan kiitos!

    Vierasjoukkue PeKi saapuu Kittilään allaan tiukka jatkoaikatappio YKI:a vastaan. Kuuleman mukaan, uusien huoltajien fläppitaululle vitsillä piirtämä ”etukolmio” ei osoittautunut toimivaksi strategiaksi kolmella kolmea vastaan pelatulla jatkoajalla. Alapäähuumorintajuista huoltajistoakin huolestuttavampi asia pellolaisten kannalta on kuitenkin joukkueen maalinteon ja luistelutaidon ilmentymän, Juha ”PMK” Vestolan ruudin äkillinen kastuminen. Ahmalaumassa ruuti on sen sijaan kuivaa kuin meno kunnanvaltuuston kokouksissa! Sillä erotuksella, että kunnan päätöksenteossa kuivakausi katkesi jo vuosia sitten, eikä Mikko Viuhkolan viime lauantaista suonenvetoa kannata varsinaisesti pitää vielä minään varmana kevään merkkinä tahi takuuna nallin paukkeesta.

    Paukkuu tai ei, takuuvarmaa alasarjakiekkoviihdettä on taas luvassa useamman tunnin verran, kun mukavasti väkeä vetävään Acnigo Eagle -halliin ahtautuu nippu kiekkotaitureita, -tietäjiä ja -osaajia sekä kaksi kentällä arvokkaista sarjapisteistä taistelevaa, ilman rovaniemeläisiä/ylitorniolaisia vahvistuksia pelaavaa joukkuetta!

    Hauska alkaa tutusti tasan kello 17.00.

    Pikkujouluissa kuultua: ”Miksei näissä ennakoissa olen ennään niitä ’seuraa heitä’ osioita? Pirustako sen nyt sitte tietää, mitä ja ketä seurata ko kukkaan ei sano, minne silmät kannattaa suunnata. Viime pelissäki tuijotin koko illan toimitsija-aitiota ko kentällä viuhtoneet pelaajat näytti vähäisen ennakkoinformaation takia yheltä mössöltä. Eikä siinä, kyllähän siellä aitiossa silmät lepäs ja mielikuvitus laukkas, muttako pelin jälkeen pihalla vastaan saapasteli aivan tyhjästä helekatin vihanen kenttämestari, joka alko reuhkaamaan, että jossei se kuolaaminen siellä katsomossa ittestään lopu, niin se pannan varmasti loppumaan! Mikä lie silläki saapasta puristi??”


   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Tammikuu   »
Kategoriat